Vi Erbjuder

Återfösäljning

Med en bred kunskap och en uppsjö av kontakter kan vi hjälpa till med all typ av återfösäljning, om det så är inom detaljhandeln, B2B eller konsulentverksamhet.

Vi erbjuder inte bara möjliheter till hur du kan vidareutveckla din verksamhet, utan ger dig även konkurrensdugliga priser på alla typer av produkter.

Distribution

Fourcom handhar flera distributioner i hela Norden och kan hjälpa dig med ett brett urval av de absolut populäraste märkena. Distributionerna omfattar allt från komponenter till anti-virus och gaming till refurbished. För att nämna några; ASUS, GIGABYTE, NZXT, Norton, ESET, Cooler Master, FOURZE, GEAR4U samt marknadsledande ingom Refurbished – upcycle it.

Produktsortiment

Vårt breda sortiment består av mer än 275.000 produkter till konkurrenskraftiga priser, vi har dag-dag leverans inom Danmark och 2-3 dagars leveranstid till Sverige. Dessutom erbjuder vår hemsida många smarta funktioner som tex automatisk sändning av order samt dropshipping. Allt för att kunna erbjuda dina kunder en så bred & flexibel handel som möjligt.

275.000 +

Varunummer på lage

Export

Även om Fourcom har sina rötter djupt nedgrävda i den danska mullen så består en stor del av vår omsättning på export. Vi har kunder i ett 10-tal Europeiska länder och är alltid öppna för nya handeslmöjligheter. Kontakta vår exportavdelning för att höra vad vi kan göra för att få din verksamhet att växa!

200.000 +

Anrtal kolli sänt under 2020

Produktutveckling & Design

FOURZE och GEAR4U är bevis på Fourcoms innovation och drivkraft när det kommer till produktutveckling och design. GEAR4U har under flera år varit det mest sålda och erkända märket inom gejmingstolar & tillbehör i Danmark. Så småningom fick GEAR4U så en storebror i FOURZE, som har vunnit gejmers & butikers hjärtan med produkter av hög kvalitét, stilren skandinavisk design och vettiga priser.

Webshop & Systemintegration

Hos Fourcom erbjuds du en rad med olika digitala integrationsmöjligheter som kan underlätta och hjälpa din verksamhet att växa. Prisfiler, XML-integration, dropshipping samt elektronisk fakturering är några av dem. Webshoppen erbjuder även automatisk sändning av order, för den med många bollar i luften.